Centru de Informare şi Documentare FAO în Moldova

În anul 2000 Biblioteca Republicană Ştiinţifică Agricolă devine Bibliotecă Depozitară FAO în Moldova, iar în 2001 are loc deschiderea oficială în cadrul bibliotecii a Centrului de Informare şi Documentare FAO (CID FAO). Organizaţia pentru Alimentaţie şi Agricultură (FAO) este o agenţie specializată a Organizaţiei Naţiunilor Unite, cu sediul la Roma, care reuneşte 192 de ţări membre şi o organizaţie membră - Uniunea Europeană, care constituie cea mai mare instituţie specializată din sistemul ONU.

Centrul de Informare şi Documentare FAO are ca scop asigurarea accesului utilizatorilor la resursele informaţionale şi documentare FAO şi difuzarea informaţiei despre ele pe teritoriul Republicii Moldova.

CID FAO primeşte în mod gratuit publicaţii editate sub egida FAO (cărţi, publicaţii seriale, anuare etc.) în limbile engleză, franceză şi rusă, acumulând la moment o colecţie de peste 1200 de documente.

Centrul asigură acces şi organizează acţiuni de instruire privind utilizarea bazelor de date generate de FAO: AGRIS, FAOSTAT, AGORA

Publicații FAO

Program

Luni - Vineri 830 - 1800
Sîmbătă  zile fără program
Duminică    

Contor vizitatori

Total91876

Proiecte