Biblioteca Republicană Științifică Agricolă lansează

Campania ”Sporiți vizibilitatea cercetării dvs. prin AGRIS!”

Accesul deschis la informații și date științifice este vital pentru dezvoltarea cercetării în alimentație și agricultură, transferul inovației și generarea de noi idei, produse și servicii la nivel mondial. Doar eforturile comune, disponibilitatea și schimbul de cunoștințe, informații și date la nivel global pot contribui la atingerea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă ale Națiunilor Unite.

Din 1974, Organizația pentru Alimentație și Agricultură (FAO) ajută țările membre să-și facă vizibile și accesibile rezultatele cercetărilor prin intermediul Sistemului Internațional în domeniul Științei și Tehnologiei Agricole (AGRIS).

În vederea creșterii vizibilității în spațiul informațional global a cercetărilor științifice în domeniul agriculturii și alimentației, realizate de către cercetătorii din Republica Moldova, Biblioteca Republicană Științifică Agricolă desfășoară Campania ”Sporiți vizibilitatea cercetării dvs. prin AGRIS!” .

BRȘA promovează publicațiile cercetătorilor moldoveni în cadrul sistemului AGRIS pe parcursul ultimilor 15 ani. Scopul actualei campanii constă în amplificarea colectării și integrării lucrărilor științifice de profil agricol în sistemul AGRIS.

În acest context, BRȘA îndeamnă toți cercetătorii care realizează cercetări în domeniul agriculturii și alimentației să prezinte informații privind lucrările proprii completând formularul

Pentru mai multe detalii ne puteţi contacta la adresa de email uasmbiblioteca@gmail.com sau la numărul de telefon (022) 43 25 78; (022) 43 25 92.

 

Sperăm că veți susține activ această inițiativă!

Mulțumim tuturor celor care doresc să contribuie la diseminarea cercetărilor în AGRIS!

Program

Luni - Vineri 830 - 1800
Sîmbătă  zile fără program
Duminică    

Contor vizitatori

Total82326

Proiecte