Centrul Național AGRIS-Moldova

BRȘA îndeplinește atribuțiile de Centru Național în cadrul Sistemului internațional de informare şi documentare AGRIS (International System for Agricultural Science and Technology), coordonat de către Organizaţia Naţiunilor Unite pentru Alimentaţie şi Agricultură FAO. 

AGRIS este o rețea constituită din peste 150 de centre din 65 de ţări, care cooperează în vederea coordonării eforturilor pentru colectarea, procesarea şi diseminarea informaţiei, ce ţine de domeniul agriculturii şi ştiinţelor adiacente.

În calitate de Centru Național AGRIS, BRȘA selectează publicațiile curente din domeniul agriculturii apărute pe teritoriul Republicii Moldova, realizează catalogarea documentelor utilizând formularul web AgriMetaMaker și transmite înregistrările bibliografice pentru integrare în repozitoriul AGRIS.

Baza de date AGRIS este vizitată lunar de sute de mii de utilizatori de pe tot globul, reprezentând astfel o oportunitate majoră pentru promovarea și creșterea vizibilității la nivel global a publicațiilor savanților din țară.

Programul de activitate al Centrului AGRIS-MOLDOVA 2019-2020

Program

Luni - Vineri 830 - 1800
Sîmbătă  zile fără program
Duminică    

Contor vizitatori

Total91124

Proiecte