Ianuarie, 2020

1 ianuarie-2020 Prat, Jean-Yves. ABC-ul meseriei: tăierile de formare și întreținere pentru pomi și arbuști fructiferi și ornamentali. București: M.A.S.T., 2016. 240 p.
2 ianuarie-2020 Asserau, Pfilippe. Fructe și legume bio numai cu tratamente naturiste. București: M.A.S.T., 2017. 80 p. ISBN 978-606-649-078-8.
3 ianuarie-2020 Dogaru, Mihaela Mirela. ș.a. Marketingul micilor afaceri. București: Editura Universitară, 2017. 119 p. ISBN 978-606-28-0681-1.
4 ianuarie-2020 Dumitrașcu, Vadim. Management comparat: tendințe și provocări postmoderne. București: Editura Universitară, 2016. 305 p. ISBN 978-606-28-0497-8.
5 ianuarie-2020 Dumitrașcu, Roxana Arabela. Gestiunea financiară a întreprinderii: repere conceptuale. București: Editura Universitară, 2016. 337 p. ISBN 978-606-28-0494-7.
6 ianuarie-2020 Dumitrașcu, Vadim. Servicii și utilități publice: Economie.        Management. Strategii. Politici. București: Editura Universitară, 2016. ISBN 978-606-28-0496-1.
7 ianuarie-2020 Tecău, Alina Simona. Managementul proiectelor și planificarea de marketing. București: Editura Universitară, 2015. 388 p. ISBN 978-606-28-040105.
8 ianuarie-2020 Dogaru, Mihaela-Mirela. Managementul calității. București: Editura Universitară, 2016. 164 p. ISBN 978-606-28-0415-2.
9 ianuarie-2020 Zaharia, Valentina. Marketing turistic. București: Editura Universitară, 2016. 85. p. ISBN 978-606-28-0441-1.
10 ianuarie-2020 Toncea, Ion. Ingineria sistemelor agricole: culturi de câmp. București: Editura Universitară, 2016. 188 p. ISBN 978-606-28-0454-1.
11 ianuarie-2020 Guțu, Vasile. ș. a. Cartea viei și a vinului: Manualul viticultorilor de toate marimile. Ghid simplificat pentru obținerea de vinuri sănătoase. București: M.A.S.T., 2015. 181 p. ISBN 978-606-649-058-0.
12 ianuarie-2020 Velichi, Eugen. Entomologie agricolă. București: Editura Universitară, 2014. 489 p. ISBN 978-606-591-967-9.
13 ianuarie-2020 Băltărețu, Andreea Mihaela. Economia industriei turistice. București: Editura Universitară, 2016. 293 p. ISBN 978-606-28-0502-9.
14 ianuarie-2020 Dinu, Maria. Noțiuni teoretice și practice de legumicultură ecologică. Craiova: Universitaria, 2015. 210 p. ISBN 978-606-14-0972-3.
15 ianuarie-2020 Hughes, Steve. Vinăria de acasă: 43 de proiecte pentru construirea și utilizarea echipamentului necesar produsului vinului. București: Editura M.A.S.T., 2016. 197 p. ISBN 978-606-649-041-9.
16 ianuarie-2020 Hurduzeu, Gheorghe. (coord.) Burse de mărfuri. Vol. 1. Piețe comerciale. București: Editura Universitară, 2016. 408 p. ISBN 978-606-28-0407-7.
17 ianuarie-2020 Roxana, Ionescu. Asigurări și reasigurări. București: Editura Universitară, 2016. 144 p. ISBN 978-606-28-0404-6.
18 ianuarie-2020 Popa, Aurel. Secretul vinului bun: Contribuții și restituiri. Craiova: Alma, 2016. 462 p. ISBN 978-606-567-298-7.
19 ianuarie-2020 McGrath, James. Cele mai importante 76 de întrebări și răspunsuri din management. București: Niculescu, 2016. 228 p. ISBN 978-973-748-999-9.
20 ianuarie-2020 Kohfink, Marc-Wilhelm. Iernatul albinelor: colonii sănătoase și puternice în primăvară. București: M.A.S.T., 2016. 120 p. ISBN 978-606-649-067-2.
21 ianuarie-2020 Kovacs, Silvia. Specii și arbuști fructiferi în grădini și plantații comerciale. Oradea: Editura Casa, 2016. 144 p. ISBN 978-606-8527-84-0.
22 ianuarie-2020 Mihaela Mirela Dogaru ș.a. Managementul  întreprinderilor mici și mijlocii. București: Editura Universitară, 2017. 139 p. ISBN 978-606-28-0682-8.
23 ianuarie-2020 Goleman, Daniel. Ce înseamnă să fii un lider bun. De ce este importantă inteligența emoțională. București, Curtea Veche, 2017. 208 p. ISBN 978-606-588-914-9.
24 ianuarie-2020 Dovleac, Lavinia. Marketingul inovației. București: Editura Universitară, 2017. 121 p. ISBN 978-606-28-0647-7.