Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

16.02.2021

DONAȚIE DE CARTE din domeniul ingineriei geodezice și a evaluării bunurilor imobiliare

Biblioteca Republicană Științifică Agricolă și-a îmbogățit colecțiile cu 34 titluri de carte în 320 volume, în limba română, din domeniile ingineriei geodezice și a evaluării bunurilor imobiliare, fapt ce a contribuit la acoperirea unui gol informațional acut a acestor  domenii în colecția bibliotecii.

Acest lot de carte a fost achiziționat prin Programul Educație – “Nicolae Iorga” în cadrul  proiectului cu genericul "Programul de eficientizare a cunoașterii termenilor de specialitate în limba română pentru studenții UASM Chișinău" (nr. DRRM/P/183/21.09.2020), finanțat de Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova al Guvernului României.

Aplicantul proiectului a fost Facultatea de Hidrotehnică, Geodezie și Ingineria Mediului a Universităţii Tehnice “Gh. Asachi”, Iaşi, având ca parteneri Facultatea Cadastru și Drept a Universității Agrare de Stat din Moldova şi Biblioteca Republicană Științifică Agricolă.

O contribuție esențială la asigurarea cu carte a acestor domenii a adus domnul Gabriel Săndulache, șef de lucrări,  dr. ing. la Departamentul de Măsurători Terestre și Cadastru al Universității Tehnice “ Gh. Asachi “ din Iași. Pe această cale ne exprimăm recunoștința și aducem sincere mulțumiri dlui Gabriel Săndulache pentru colaborarea fructuoasă și implicațiile active în dezvoltarea unei colecții specializate valoroase în limba română pentru procesul de studiu și cercetare al universității.

Program

Luni - Vineri 830 - 1800
Sîmbătă  zile fără program
Duminică    

Contor vizitatori

Total82324

Proiecte