Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

17.02.2019

Stimaţi utilizatori!

Luni, 18 februarie 2019, ora 13.30, în Biblioteca Republicană Ştiinţifică Agricolă, va avea loc lecţia publică cu genericul ”Energetica şi electroenergetica Republicii Moldova: probleme şi soluţii”, organizată în parteneriat cu Catedra Electrificarea Agriculturii şi Bazele Proiectării din cadrul Universităţii Agrare de Stat din Moldova. Lecţia va fi susţinută de către dl Fiodor Erhan, doctor habilitat în ştiinţe tehnice, profesor universitar.

În cadrul evenimentului vor fi puse în discuţie necesităţile şi problemele existente în sistemul energetic din Republica Moldova, sector de importanţă capitală pentru dezvoltarea durabilă şi restructurarea economiei naţionale. De asemenea, vor fi prezentate modalităţi de soluţionare a problemelor de natură energetică, posibilităţi de utilizare a unor soluţii de alternativă de resurse energetice ale ţării.

Pentru o informare sau un studiu mai aprofundat în acest domeniu, veţi avea posibilitatea să consultaţi publicaţiile ce vor fi prezentate în cadrul expoziţiei ”Sectorul energetic din Republica Moldova”.

Program

Luni - Vineri 830 - 1800
Sîmbătă  zile fără program
Duminică    

Contor vizitatori

Total76322

Proiecte