Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

24.01.2019

Stimaţi utilizatori,

Biblioteca Republicană Ştiinţifică Agricolă Vă informează asupra faptului că Universitatea Agrară de Stat din Moldova  datorită proiectului ,,Modernizarea serviciilor bibliotecilor universitare din Republica Moldova” beneficiază de acces gratuit la SAGE Research Methods, care este un instrument online de metode de cercetare în susţinerea cercetătorilor, profesorilor și studenților în procesul de cercetare.

SAGE Research Methods are răspunsuri pentru fiecare dintre aceste categorii de utilizatori (definiții rapide a termenilor, exemple de studii de caz de la cercetători în domeniu, seturi de date de predare, texte integrale din aplicațiile cantitative din seria Științe Sociale, tutoriale video care prezintă cercetarea în acțiune).

SAGE Research Methods conţine peste 1000 de cărți, lucrări de referință, articole din reviste și videoclipuri instructive editate de mediul academic din întreaga lume. Instrumentul este conceput pentru a ghida utilizatorii către conținutul de care au nevoie pentru a învăța despre metodele de cercetare. Funcţia Harta metodei poate ajuta utilizatorii mai puțin familiarizați cu metodele de cercetare să identifice tehnici relevante pentru cercetările lor.

Resursele Sage Research Methods sunt disponibile în cadrul UASM (pe bază de IP instituţional), accesând linkul http://methods.sagepub.com/

 

Vă dorim să studiaţi cu interes resursele SAGE Research Methods!

Program

Luni - Vineri 830 - 1800
Sîmbătă  zile fără program
Duminică    

Contor vizitatori

Total76285

Proiecte