Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

24.04.2018

Stimaţi studenţi şi profesori!

Grupul de companii IPRmedia din Rusia (Saratov) oferă profesorilor, studenţilor, bibliotecii UASM o perioadă de ACCES GRATUIT de la 23 aprilie până la 23 mai 2018 la sistemul de biblioteci electronice IPRbooks - o resursă informaţională licenţiată unică, ce integrează publicaţii educaţionale şi ştiinţifice în limba rusă cu text integral (manuale şi alte publicaţii didactice, monografii, publicaţii de referinţă, publicaţii de afaceri, publicaţii periodice), cărţi audio, cursuri video, teste on-line etc.

IPRbooks va face procesul de studiu şi cercetare mai uşor şi mai interesant!

Actualmente pe platformă sunt accesibile peste 120 de mii de publicaţii care sunt actualizate zilnic cu publicaţii noi. Veți găsi cele mai actuale cărți care nu sunt disponibile în mediul Internet în acces deschis. În același timp, veți putea accesa sistemul și textele integrale ale publicațiilor fără restricții - 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, de pe orice dispozitive (computere, telefoane mobile, planșete).

Modalitate de acces: 

1. prin autentificarea reţelei universitare de computere - pe bază de IP instituţional, accesând adresa http://iprbookshop.ru. Baza de date va fi acccesibilă după înregistrarea individuală în partea dreaptă de sus în rubrica ”Личный кабинет”;
2. prin autentificare cu nume utilizator şi parolă,pe care le puteţi obţine de la bibliotecă, pentru acces la distanță din exterior. Baza de date va fi acccesibilă după înregistrarea individuală în partea dreaptă de sus în rubrica ”Вход”.

Vă îndemnăm să accesați activ sistemul de biblioteci electronice IPRbooks, profitând de această perioadă de acces gratuit de 30 zile şi să găsiţi informaţia dorită din surse licențiate de calitate!

Instrucțiuni de utilizare

24.04.2018

24.04.2018

Program

Luni - Vineri 830 - 1800
Sîmbătă  zile fără program
Duminică    

Contor vizitatori

Total69742

Proiecte